Proficon

Partnerek

1

Legyen Ön is a partnerünk

Az építészet fejlődik és folyamatosan új trendeket hoz. A jelenlegi modern stílus a fedetlen betonfelület. Minimalista és luxus benyomást kelt. Ezért a látszóbeton termékek széles skáláját dobtuk a piacra, amelyek közül egyik sem igényel befejező felületkezelést. Különleges, márványra emlékeztető felületük van, ami megkülönbözteti őket a piacon található összes többi terméktől.

Bővítse portfólióját egyedülálló látszóbeton termékekkel.
Legyen az üzleti partnerünk.

Ajánlja egyedi blokkjainkat ügyfeleinek

A műhelyünk forradalmi blokkja egy olyan dizájn blokk, amely nem igényel további építőanyagokat vagy további munkát az építkezés befejezéséhez. Nincs szükség penetrációs bevonatra, ragasztóra, erősítő hálóra, vakolatra vagy festékre. Ez jelentős anyagi megtakarítást és a befejező munkára fordított időt takarít meg.

Dizajnová tvárnica Proficon

Kézzel történő gyártás

Mindegyik termék kézzel készül, nagyon precíz munkával a maximális műszaki és optikai tulajdonságok elérése érdekében.

Kézzel történő gyártás Kézzel történő gyártás

Lépjen kapcsolatba velünk

Bővítse termékkínálatát, növelje a bevételeit

Ön építőanyag értékesítő vagy építőipari cég? Tűnjön ki a versenytársai közül, és kínáljon látszóbetonból készült egyedi termékeket ügyfeleinek. Partnereket és eladókat keresünk hosszútávú együttműködésre.

Ha érdeklik termékeink, töltse ki az űrlapot. Értékesítési képviselőnk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot egy ajánlattal.

    Vissza a tetejére