Produkty Proficon

Termékek

Speciális felület

Kiváló minőségű látszóbeton termékek széles választékát hoztuk el a piacra, amelyek közül egyik sem igényel végső felületi kezelést. Ugyanis különleges, márványra emlékeztető felülettel rendelkeznek.

Kézzel történő gyártás

Mindegyik termék kézzel készül, nagyon precíz munkával a maximális műszaki és optikai tulajdonságok elérése érdekében.

Kézzel történő gyártás Kézzel történő gyártás

Termékek leírása

Dizájn blokk

A saját forradalmian új dizájn blokkunkat elsősorban a nem lakáscélú épületek, szigetelés nélküli raktárak, garázsok, csarnokok, kerítések és uszodák építésére szánjuk. Kiváló minőségű látszóbetonból készül, amelynek felülete a márványhoz hasonlít. Ennek köszönhetően nincs szükség penetrációs rétegre, ragasztóra, megerősítő hálóra, vakolatra vagy festékre. Ezzel jelentős anyagi megtakarítást érhet el, valamint a befejező munkára fordított időt is megtakarítja.

MéretVastagságÁr
25×50 cm130 mm€56.90 ÁFA nélkül /m2

Élérhető színváltozatok

 • Fehér
 • Szürke

Járólap

Járólapjaink ideálisak a modern belső terekhez és külső terekhez egyaránt. Ezeket kiváló minőségű látszóbetonból gyártjuk, amelyet új komponensekkel gazdagítottunk, hogy kiváló műszaki és optikai tulajdonságokkal rendelkezzenek. Ennek köszönhetően felületük a márványhoz hasonlít. Két méretben szállítjuk be.

MéretVastagságÁr
50×50 cm15 mm€16.80 ÁFA nélkül /m2
50×80 cm15 mm€17.90 ÁFA nélkül /m2

Élérhető színváltozatok

 • Fehér
 • Szürke
 • Sötétszürke

Járólap travertinnel

MéretVastagságSzínÁr
50×50 cm30 mmFehér€32 ÁFA nélkül /m2
50×50 cm30 mmSzürke€25 ÁFA nélkül /m2
50×50 cm60 mmFehér€47 ÁFA nélkül /m2
50×50 cm60 mmSzürke€40 ÁFA nélkül /m2

Élérhető színváltozatok

 • Fehér
 • Szürke

Falburkolat

Nezakryté betónové plochy sú trendom modernej architektúry. A fedetlen betonfelületek a modern építészet trendje. Fedje le a konyhát, a kandallót vagy a fürdőszobát kiváló minőségű, látszóbeton burkolatunkkal, és tegye különlegessé a szobáját egyedi, márványra emlékeztető díszítőelemmel. A burkolat horonnyal rendelkezik, amely egyszerűvé és pontossá teszi a telepítést.

MéretVastagságÁr
50×50 cm15 mm€18.80 ÁFA nélkül /m2
50×80 cm15 mm€17.90 ÁFA nélkül /m2
25×50 cm35 mm€19.80 ÁFA nélkül /m2

Élérhető színváltozatok

 • Fehér
 • Szürke

Oszlop zsalu

A műhelyünk forradalmian új dizájn blokkja egy előre gyártott beton elem, amelyet elsősorban lakó- és nem lakáscélú épületek, szigetelés nélküli raktárak, garázsok, csarnokok, kerítések és uszodák építésére szolgál. Kiváló minőségű látszóbetonból készül, amelynek felülete a márványhoz hasonlít. Ennek köszönhetően nincs szükség penetrációs rétegre, ragasztóra, megerősítő hálóra, vakolatra vagy festékre. Ezzel jelentős anyagi megtakarítást érhet el, valamint a befejező munkára fordított időt is megtakarítja.

MÉRETSZÍNÁR
50x36x25 cmFehér€15.80 ÁFA nélkül /darab
50x36x25 cmSzürke€9.90 ÁFA nélkül /darab

Élérhető színváltozatok

 • Fehér
 • Szürke

Fedkő

A fedkő kiváló minőségű látszóbetonból készült, amelynek felülete a márványhoz hasonlít, ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az oszloptömbhöz. Használhatja különböző méretű kerítések vagy falak lefedésére, hogy megvédje őket a vízszivárgástól, és kiegészítse a falazat általános esztétikai megjelenését. Erős és fagyálló.

MÉRETSúlyÁR
43,5×55,5 cm34 kg€15 ÁFA nélkül /darab

Élérhető színváltozatok

 • Fehér
 • Szürke
 • Sötétszürke

Érdeklődik a termékeink iránt?

Töltse ki a következő űrlapot és a kereskedőnk kapcsolatba lép Önnel

  Vissza a tetejére