Termékek a Proficon társaságunktól

Már rég elmúltak azok az idők, amikor minden betonfelületet homlokzati vakolat vagy dizájnburkolat borított. A modern építészet nem fél feltárni a fedetlen betonfelületeket, legyen szó külső vagy belső térről. Ezért úgy döntöttünk, hogy a falazó anyagok és a betonszerkezetek területére egy új exkluzív terméket hozunk – látszóbetonból készült termékeket márványra emlékeztető felületkezeléssel.

Blokk, amely időt és pénzt takarít meg

A Proficon műhelyének új blokkja egy olyan dizájn blokk, amely nem igényel további építőanyagokat vagy további munkát az építkezés befejezéséhez. Nincs szükség penetrációs bevonatra, ragasztóra, erősítő hálóra, vakolatra vagy festékre. Ez sok pénzt takarít meg az anyagokon és a befejezésre fordított időmennyiségen.

Termékek széles választéka

A Proficon társaság számos terméket kínál ezen egyedi kialakításban: falazóblokk, csempeburkolat, járólap vagy oszlop zsalu. Mindegyik termék kézzel készül, nagyon precíz munkával a maximális műszaki és optikai tulajdonságok elérése érdekében.

Online rendelés, házhozszállítással

Mindegyik terméket online megrendelheti a weboldalunkon az alábbi űrlap segítségével. A webhelyen teljes körű információkat is találhat, például méretekkel és árakkal kapcsolatban. Természetesen ezen betontermékek gyors szállítása Szlovákia egész területére érvényes.

Érdeklődik a termékeink iránt?

Töltse ki a következő űrlapot és a kereskedőnk kapcsolatba lép Önnel

    Vissza a tetejére